Om Oss

JOHN BERGLUNDGör i bandet: Spelar bas. Håller även i bandets bokningar. Kör oftast bussen (åtmistone på hemvägen)

Anders om John:
John har ingen smak. Han äter inte för att det är gott utan för att det är billigt. John har också bland de sämsta sångteknikerna bland bandets medlemmar, vilket gett upphov till kommentaren; "Att micka upp John är som att micka upp en myra"

ANDERS LINDH

Gör i bandet: Spelar trummor. Är även ljudtekniker

John om Anders:
Anders är garanterat den enda person jag känner som kan gå till Ica och köpa en Euroshopper-chokladkaka och betala med fyra enkronor från fickan och 90 öre från kontokortet. De sista ören han hade kvar.

Kuriosa:
Ibland kan det hända att Anders är lite tankspridd. Detta medförde att han en gång på väg till ett gig mitt ute i obygden kom på att han glömt sina trumstockar. Klockan var efter 18 och alla musikaffärer i staden var stängda. Det enda som fanns att tillgå var en Statoil-butik. Så Anders traskar in där och får tälja sig ett par provisoriska
"trumstockar" av två vedträn. Lyckligtvis upptäckte en vänlig själ i publiken på spelstället att Anders trumstockar var lite "udda" och cyklade hem och hämtade ett par riktiga stockar som Anders fick låna. Efter denna lilla incident finns alltid ett par reservstockar i bandets turnébuss.

Kuriosa 2: Anders är också en av bandets skickligaste chaufförer. Problemet är bara att han saknar körkort.

 

 

 

ROBIN AHNLUND


Gör i bandet: Spelar gitarr och sjunger. Agerar även ljudtekniker och är den som håller i företagsbiten.

 

Ibland även med:

ANTON DROMBERGGör i bandet: Spelar keyboards

Kuriosa
Anton är känd för den upptgivna men ack så insiktsfulla kommentaren då han funderade över bandets framtid; "Vi är tjocka och fula och kommer aldrig att bli kända". Detta var dock innan Robin rekryterats till bandet.