Om Oss

JOHN BERGLUNDGör i bandet: Spelar bas och sjunger kör. Håller även i bandets bokningar. Kör oftast bussen (åtmistone på hemvägen)

Anders om John:
John har ingen smak. Han äter inte för att det är gott utan för att det är billigt. John har också bland de sämsta sångteknikerna bland bandets medlemmar, vilket gett upphov till kommentaren; "Att micka upp John är som att micka upp en myra"

ANDERS LINDH

Gör i bandet: Spelar trummor och sjunger. Är även bandets ljudtekniker.

John om Anders:
Anders är den enda person jag känner som skulle kunna gå till Ica och köpa en Ica Basic chokladkaka och betala med fyra enkronor från fickan och 90 öre från kontokortet. De sista ören han hade kvar.

Kuriosa:
Anders är en av bandets skickligaste chaufförer.
Problemet är bara att han saknar körkort..

 

 

 

ROBIN AHNLUND


Gör i bandet: Spelar gitarr och sjunger Lead sång samt underhåller vår kära publik. Han agerar även ljudtekniker samt håller i Företaget.

Kuriosa:
Robin har gott samarbete som musikproducent med bröderna Norberg.
Han finns att se på Kalle Moreaus med mera på gitarr med Daniel Norbergs, och höras/ses i bröderna Norbergs nya TV-serie i SVT!
Håll utkik! :)  

Ibland även med:

ANTON DROMBERGGör i bandet: Bandets keyboardist.

Kuriosa
Anton är känd för den upptgivna men ack så insiktsfulla kommentaren då han funderade över bandets framtid; "Vi är tjocka och fula och kommer aldrig att bli kända". Detta var dock innan Robin rekryterats till bandet.

Han har även gjort roller som röstskådespelare och kan höras i "-Himmelen är oskyldigt blå"